Czas przygotowania: 3 minuty
Czas smażenia: 4 minuty
Ilość: 2 x 4 syrniczki
Składniki
2 op. czekoladowego budyniu bez cukru
250g twarogu sernikowego (u mnie President)
30g erytrolu
1 jajko
Wykonanie
1. Rozgrzewamy teflonową patelnię.
2. Mieszamy wszystkie składniki łyżką do uzyskania dość gęstej masy.
2. Wykładamy masę na patelnię - po 1 łyżce na 1 placuszka. Zmniejszamy ogień.
4. Smażymy placuszki na średnim ogniu - po 2 min. na każdej ze stron.
Po dłuższym okresie bez placuszkowych przepisów
wracam z pomysłem na szybkie syrniczki budyniowe.
Sprawdzą się idealne jako szybka przekąska lub lekki deser :D
Składają się z dosłownie 4 produktów, więc poziom przygotowania oceniam jako turbo łatwy :)
Domyślna treść artykułu.
W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu lub instrukcję dodawania nowego artykułu dla swojego klienta.
Proste i pyszne przepisy z wyliczonym makro