Czas przygotowania: 5 minut
Ilość: 1 porcja (wystarczy na 2-3 kanapki)
Składniki
1/2 kostki tofu (ok. 90g)
duża garść szpinaku (ok. 20g)
ulubione przyprawy
Wykonanie
1. Blendujemy tofu ze szpinakiem na gładką masą, po czym doprawiamy ją do smaku ulubionymi przyprawami.
2. Podajemy pastę z ulubionym pieczywem.
Czy z 3 składników można przygotować coś pysznego? Jak najbardziej!
Szpinakowa pasta kanapkowa z tofu jest świetnym dowodem na to, że jest to możliwe!
Takie proste smarowidło świetnie sprawdzi się na kanapkach i doda im apetycznych kolorów
- a to wszystko w dosłownie kilka minut :)
Domyślna treść artykułu.
W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu lub instrukcję dodawania nowego artykułu dla swojego klienta.
Proste i pyszne przepisy z wyliczonym makro