Czas przygotowania: 5 minut

Ilość: 2 porcje

 

 

Składniki

 

200g kiszonej kapusty

1/2 cebuli cukrowej

1 mniejsza marchewka (ok. 60g)

 

 

Wykonanie

 

1. Szatkujemy kapustę na mniejsze kawałki, cebulę kroimy w drobną kostke, a marchewkę ścieramy na tarce.

2. Łączymy wszystkie składniki i chrupiemy!

O odporność powinniśmy dbać przez cały rok,
ale najczęściej robimy to tylko w okresie jesienno-zimowym.

Ja nie mam tego problemu, bo surówkę z kiszonej kapusty lubię tak bardzo, że przygotowuję ją przez cały rok.

Przepis jest banalnie prosty, a efekt rewelacyjny :)

30/03/2020

Surówka z kiszonej kapusty

Domyślna treść artykułu.


W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu lub instrukcję dodawania nowego artykułu dla swojego klienta.

Proste i pyszne przepisy z wyliczonym makro