Czas przygotowania: 5 minut
Ilość: 2 porcje
Składniki
200g kiszonej kapusty
1/2 cebuli cukrowej
1 mniejsza marchewka (ok. 60g)
Wykonanie
1. Szatkujemy kapustę na mniejsze kawałki, cebulę kroimy w drobną kostke, a marchewkę ścieramy na tarce.
2. Łączymy wszystkie składniki i chrupiemy!
O odporność powinniśmy dbać przez cały rok,
ale najczęściej robimy to tylko w okresie jesienno-zimowym.
Ja nie mam tego problemu, bo surówkę z kiszonej kapusty lubię tak bardzo, że przygotowuję ją przez cały rok.
Przepis jest banalnie prosty, a efekt rewelacyjny :)
Domyślna treść artykułu.
W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu lub instrukcję dodawania nowego artykułu dla swojego klienta.
Proste i pyszne przepisy z wyliczonym makro