Czas przygotowania: 5 minut
Ilość: 1 porcja
Składniki
3 duże rzodkiewki (ok. 60g)
1/4 ogórka szklarniowego (ok. 60g)
1/2 kalarepki (ok. 100g)
50 g jogurtu wysokobiałkowego (u mnie Maluta)
szczypiorek
pieprz
sól
Wykonanie
1. Kroimy warzywa w półplastry i łączymy z drobno posiekanym szczypiorkiem.
2. Dodajemy jogurt i doprawiamy do smaku.
Czy tak jak ja, też już tęsknicie za wiosną i wiosennymi smakami?
Jeśli tak, to z pomocą przyjdzie Wam surówka rzodkiewkowa.
Nie jest zbyt skomplikowana, więc przyrządzicie ją w 5 min,
a przy okazji dostarczycie sobie wielu cennych witamin i ożywicie nawet najbardziej zwyczajny obiad.
Domyślna treść artykułu.
W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu lub instrukcję dodawania nowego artykułu dla swojego klienta.
Proste i pyszne przepisy z wyliczonym makro