Czas przygotowania: 5 minut

Ilość: 1 porcja

 

 

Składniki

 

3 duże rzodkiewki (ok. 60g)

1/4 ogórka szklarniowego (ok. 60g)

1/2 kalarepki (ok. 100g)

50 g jogurtu wysokobiałkowego (u mnie Maluta)

szczypiorek

pieprz

sól

 

 

Wykonanie

 

1. Kroimy warzywa w półplastry i łączymy z drobno posiekanym szczypiorkiem.

2. Dodajemy jogurt i doprawiamy do smaku.

Czy tak jak ja, też już tęsknicie za wiosną i wiosennymi smakami?
Jeśli tak, to z pomocą przyjdzie Wam
surówka rzodkiewkowa.
Nie jest zbyt skomplikowana, więc przyrządzicie ją w 5 min,
a przy okazji dostarczycie sobie wielu cennych witamin i ożywicie nawet najbardziej zwyczajny obiad.

19/03/2020

Surówka rzodkiewkowa

Domyślna treść artykułu.


W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu lub instrukcję dodawania nowego artykułu dla swojego klienta.

Proste i pyszne przepisy z wyliczonym makro