Czas przygotowania: 3 minuty

Czas opiekania: 4 minuty

Ilość: 4 tosty

 

 

Składniki

 

4 kromki chleba tostowego

1 jajko

40ml mleka (u mnie 2%)

1 płaska łyżeczka cynamonu

5g erytrolu

 

 

Wykonanie

 

1. Roztrzepujemy widelcem jajka z mlekiem, cynamonem i erytolem.

2. Namaczamy w powstałej masie kromki chleba, po czym umieszczamy je w opiekaczu na ok. 3-4 min. i gotowe :)

Moja faza na jedzenie z opiekacza trwa w najlepsze!

Jednym z jej efektów są mega cynamonowe tosty francuskie, które przygotowałam sobie na śniadanie.

Chrupiący oraz aromatyczny chlebek z dodatkiem serka i owoców to zestaw,
który z pewnością każdemu pomoże dobrze rozpocząć dzień :)

24/04/2022

Mega cynamonowe tosty francuskie

Domyślna treść artykułu.


W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu lub instrukcję dodawania nowego artykułu dla swojego klienta.

Proste i pyszne przepisy z wyliczonym makro