Czas przygotowania: 3 minuty
Czas opiekania: 4 minuty
Ilość: 4 tosty
Składniki
4 kromki chleba tostowego
1 jajko
40ml mleka (u mnie 2%)
1 płaska łyżeczka cynamonu
5g erytrolu
Wykonanie
1. Roztrzepujemy widelcem jajka z mlekiem, cynamonem i erytolem.
2. Namaczamy w powstałej masie kromki chleba, po czym umieszczamy je w opiekaczu na ok. 3-4 min. i gotowe :)
Moja faza na jedzenie z opiekacza trwa w najlepsze!
Jednym z jej efektów są mega cynamonowe tosty francuskie, które przygotowałam sobie na śniadanie.
Chrupiący oraz aromatyczny chlebek z dodatkiem serka i owoców to zestaw,
który z pewnością każdemu pomoże dobrze rozpocząć dzień :)
Domyślna treść artykułu.
W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu lub instrukcję dodawania nowego artykułu dla swojego klienta.
Proste i pyszne przepisy z wyliczonym makro