Czas przygotowania: 5 minut

Czas mrożenia: 3 godziny

Ilość: 6 lodów

 

 

Składniki

 

1 dojrzały banan (ok. 100g)

200g wysokobiałkowego serka wiejskiego

100g borówek

 

 

Wykonanie

 

1. Dokładnie blendujemy wszystkie składniki i przelewamy je do foremek na lody.

2. Mrozimy przed podaniem przez ok. 3h.

Nie lubicie tłustych lodów, a jednocześnie chcecie, żeby nie składały się z samych węgli?

Mam dla Was rozwiązanie idealne - lody owocowe z serka wiejskiego.

Dzięki bananom słodzik nie będzie potrzebny, serek podbije białko, a pięknego koloru nadadzą borówki.

Brzmi pysznie, prawda? :)

10/08/2021

Lody owocowe z serka wiejskiego

Domyślna treść artykułu.


W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu lub instrukcję dodawania nowego artykułu dla swojego klienta.

Proste i pyszne przepisy z wyliczonym makro