Czas przygotowania: 5 minut
Czas mrożenia: 3 godziny
Ilość: 6 lodów
Składniki
1 dojrzały banan (ok. 100g)
200g wysokobiałkowego serka wiejskiego
100g borówek
Wykonanie
1. Dokładnie blendujemy wszystkie składniki i przelewamy je do foremek na lody.
2. Mrozimy przed podaniem przez ok. 3h.
Nie lubicie tłustych lodów, a jednocześnie chcecie, żeby nie składały się z samych węgli?
Mam dla Was rozwiązanie idealne - lody owocowe z serka wiejskiego.
Dzięki bananom słodzik nie będzie potrzebny, serek podbije białko, a pięknego koloru nadadzą borówki.
Brzmi pysznie, prawda? :)
Domyślna treść artykułu.
W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu lub instrukcję dodawania nowego artykułu dla swojego klienta.
Proste i pyszne przepisy z wyliczonym makro