Czas przygotowania: 2 minuty

Czas gotowania: 8 minut

Ilość: 1 porcja (wystarczy na 2-3 kanapki)

 

 

Składniki

 

1 jajko

50g chudego twarogu

sól ziołowa

 

 

Wykonanie

 

1. Gotujemy jajko na twardo. Po ostygnięciu rozgniatamy je widelcem z twarogiem i solimy je do smaku.

2. Podajemy ze świeżym pieczywem lub warzywami.

Często jecie kanapki, ale nie nosicie nudy na talerzu i lubicie je udziwniać?
Jeśli tak, to
krem jajeczno-twarogowy został stworzony z myślą o Was!

Niewielkim nakładem pracy możecie stworzyć pyszne smarowidło, które będzie i smaczne, i sycące.

Bo bez zbędnego kombinowania też można zjeść ciekawie!

27/12/2021

Krem jajeczno-twarogowy

Domyślna treść artykułu.


W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu lub instrukcję dodawania nowego artykułu dla swojego klienta.

Proste i pyszne przepisy z wyliczonym makro