Czas przygotowania: 2 minuty
Czas gotowania: 8 minut
Ilość: 1 porcja (wystarczy na 2-3 kanapki)
Składniki
1 jajko
50g chudego twarogu
sól ziołowa
Wykonanie
1. Gotujemy jajko na twardo. Po ostygnięciu rozgniatamy je widelcem z twarogiem i solimy je do smaku.
2. Podajemy ze świeżym pieczywem lub warzywami.
Często jecie kanapki, ale nie nosicie nudy na talerzu i lubicie je udziwniać?
Jeśli tak, to krem jajeczno-twarogowy został stworzony z myślą o Was!
Niewielkim nakładem pracy możecie stworzyć pyszne smarowidło, które będzie i smaczne, i sycące.
Bo bez zbędnego kombinowania też można zjeść ciekawie!
Domyślna treść artykułu.
W każdym nowo utworzonym artykule pokaże się wpisany tutaj tekst. Wpisz więc tutaj domyślną treść nowego artykułu lub instrukcję dodawania nowego artykułu dla swojego klienta.
Proste i pyszne przepisy z wyliczonym makro